Cautare

454 de rezultate pentru "barbacaru ruxandra sat vorovesti" (3.32 secunde)
Pentru ca - observa cineva - Papa a fost simtit ca un adevarat preot de sat, al satului global de care vorbim azi, iar la moartea parohului unei comunitati se cuvine ca toata obstea sa ia parte si sa-si incline fruntea.
Dupa ce in 2016 si-a dat, din greseala check-in in Bogata, un mic sat din Mures, cand era de fapt in Bogota, Columbia, Snoop Dogg atrage din nou atentia asupra Romaniei, de data aceasta chiar din Bogata.
ofere PD statutul de membru cu drepturi depline, fiind lăsat la stadiul de membru asociat. Delegaţiei Democraţilor romani prezenţi la Paris i s-a spus că
Nu mai departe de acum cativa ani, printr-un sat din Oltenia oamenii erau bantuiti de un strigoi, banuit a fi vecinul Costica (sa zicem), care le juca tot felul de feste satenilor, in incercarea de a atrage atentia.
Da, mai fratilor, vampirii colcaie in Transilvania (cea despre care nici occidentalii, nici americanii nu stiu s-o repereze cu exactitate… la fel ca si in cazul Budapestei care apare, in stirile anumitor agentii de presa straine, drept capitala Romaniei) si nu exista sat din Romania care sa nu aiba exorcistii sai.
Noroc cu PSD-ul ca numai asa o sa afle galatenii de ce s-au trezit cu apa de 3 metri in sat.
de dezastrul inundaţilor (Tăriceanu s-a lăsat cu greu convins de oamenii satului să
Compania Tonnies recunoaste partial situatia descrisa in reportajul difuzat de postul SAT 1, dar sustine ca de anul trecut au fost schimbate radical conditiile de cazare ale angajatilor.
de dezastrul inundaţilor (Tăriceanu s-a lăsat cu greu convins de oamenii satului să
Aşa, cand apa a luat cu ea vreo trei mii de case şi a lăsat mai bine de 6000 de oameni pe drumuri, premierul poate răsufla oarecum uşurat.
Doi soti din Mehedinti, de 70, respectiv 74 de ani, nu vor avea o batranete tihnita, dupa ce trei talhari le-au intrat in casa si le-au furat toate economiile - peste o suta de mii de lei, bani stransi din vanzarile magazinului pe care il au in sat.
Dintre cele cateva zeci de case ale localitatii, mai bine de jumatate au devenit pensiuni turistice pentru cei dornici sa traiasca intr-un sat vechi, asa cum sunt cu sutele in Romania.
„Termin aici, dupa care ma duc in alt colt de tara si construiesc case pana da zapada. Ma bag la sapat fundatii si eu, cu badigarzii, doi zidari si doi dulgheri“.
Un preot dintr-un sat din Cluj este suspectat ca a mers de Boboteaza sa sfinteasca locuintele a sute de oameni desi era bolnav de COVID.
Un sat intreg a fost distrus iar multe cladiri au disparut, a declarat, marti, un diplomat al statului din Pacificul de Sud.
Faptul ca intr-un sat lovit de inundatii au fost furati sacii cu nisip din digul de aparare al localitatii demonstreaza ca ticalosia nu are limite.
ce răni adanci a lăsat referendumul pentru aprobarea constituţiei nu cred că îşi mai dă
ce răni adanci a lăsat referendumul pentru aprobarea constituţiei nu cred că îşi mai dă
A aparut ministrul Agriculturii, vizibil speriat, si ne-a spus ca au gasit intr-un sat din Tulcea trei rate care au murit suspect, reusind astfel pe parcursul unei singure zile sa ne sperie si pe noi.
Parafrazandu-l pe Blaga, eternitatea s-a nascut, la noi, la sat, in vreme ce civilizatia occidentala s-a cristalizat, mai ales, in burguri si cetati, adica „la oras“.
google-analytics.com